dagens horoskop

Vågen 24/9-23/10

Fredagen handlar allra mest om nöjen men du har också tur i kärlek.
Just nu går det mesta riktigt bra.


Låter som en total superfredag! Kanske blir en kanonkväll trots allt.


freaky friday

Ljuvlig sovmorgon. Vaknade vid 11, drog upp rullgardinerna, öppnade fönstret och kröp tillbaka under täcket. Finns inget härligare än frisk luft precis när man har vaknat. Nu däremot har klockan redan hunnit bli kvart över 12. Ska ta tag i mig själv och fredagsstäda faktiskt, även om det inte är roligt så behövs det.
  Har fått ett jobb erbjudande idag, får se hur det går med den saken. I eftermiddag däremot blir det jobb hos Carina, catering i Holmestad om jag inte minns fel. Fredag betyder också Halloween-party, men utklädnad. Är det ens Halloween idag? Aja strunt samma, jag har lagt över ansvaret ang utklädnad på Henke, så jag vet inte vad jag ska vara utklädd till fören jag infinner mig i lokalen. Men men sånt löser sig alltid. Det lär ju bli en riktig freaky friday i vilket fall som helst.
 Dansbandskväll på Olins ikväll också, det är faktiskt något som lockar. Tänk att få svänga sina lurviga till Date tillsammans med 40+:are, det vore nåt va!

Vi får se hur kvällen slutar, men jag är fullt övertygad om att den kommer sluta hur bra som helst!

Klappat och helt klart

Louice kommer som ridandes på en vit häst precis som en prins i sagorna, eller som en hjälte i westernfilmerna, när hon säger att hon vill med på Oasis. Så den 25 januari, Scandinavium Gbg kommer vi förhoppningsvis att stå i en trång folkmassa och lyssna på nutidens Beatles och vara hur glada som helst.
  Ärligt talat, jag kan inte sluta le! Louice du är toppen, Oasis är toppen, Göteborg är toppen och ja, kvällen kommer bli toppen!




(om vi får biljetter vill säga, men som tur är har jag sovmorgon på onsdag, så jag ska ringa halvt ihjäl mig)


american-to-be

En skön vintrig promenad med Lovisa. Blev en hel del prat om USA och hennes family-to-be. I Februari åker hon och stannar i 13 månader. Chicago är platsen och familjen verkar super. Är verkligen glad gör hennes skull.
  Synd dock att jag inte kan hälsa på henne där borta i Staterna, pga min Italien-resa nästa höst. Men som sagt, det går ju fler tåg har jag hört. Så chansen till en USA-resa lär nog komma igen tror jag! Bara för att vi kommer befinna oss på olika kontinenter i över ett år betyder inte det att vi kommer skiljas åt. En gång barndomsvänner, alltid barndomsvänner.

Nu väntar det matlagning igen. Helt seriöst, kanske kock är mitt kommande yrke? Senare får det nog bli ännu ett fotbad och varm choklad, för att inviga vintern!
 

Leila är min matlagnings-Gud!

Ja, det finns två matlagningsgudar i mitt liv just nu. Den kvinnliga varianten är Leila. Hon är sockersöt precis som allt hon bakar. Fick ju en av henens kokböcker i födelsedagspresent och idag inviger jag den. Har precis tagit ur en kladdkaka-a-la-leila ur ugnen och den doftar gudomligt. Fick dock hoppa över den mörka chokladen för någon sådan hade vi inte hemma.
 
Matlagningsgud nr 2 är Paolo Roberto och hans italienska kök. Love it!
Nu ska jag smaka av den florsockertäckta kladdkakan och se på One Tree Hill.

ÄNTLIGEN!!!!!!!

Den 25 eller 28 januari kommer jag att befinna mig antingen i Skandinavium eller i Globen för att se vår tids Beatles. Då kommer nämligen OASIS till Sverige för att spela. JAAAA!
Jag har väntat på det här Så länge och jag kan knappt fatta att det är sant. Nu behövs det bara fixas sällskap.
Är du på? Kontakta mig innan den 5 nov.

JAG KAN INTE BESKRIVA MIN LYCKA MED ORD!!

Vintern har lämnat fotspår på trappan

Fått en god natts sömn och en riktig sovmorgon. Just sett klart på inspelade Oskyldigt Dömd, det är ju faktiskt ett av veckans måsten. Men när jag klev upp ur sängen denna morgon och drog upp rullgardinen insåg jag att hösten har gått över i tidig vinter. Kanske är det växthuseffekten som lagt sitt kort i spelet, men det fanns i alla fall snö på marken idag den 30 oktober. Oj nu när jag skrev dagens datum insåg jag att det igår var 10 år sedan Göteborgsbranden. Skrämmande det där, hur fort tiden går!
  Men i alla fall. Dagens väder gav mig inspiration till en fotorunda. Kanske är det det som står på dagens schema? Ett av dagens ämnen är i alla fall pluggning på hög nivå och att umgås med Lovisa. Har inte träffat henne på typ 2 veckor. Det är dags nu. Klockan är tjugo i tolv, det är torsdag, halloween väntar och lovet är snart slut!

ett högt berg med barnlekar

Åkte ju som sagt till småkusinerna igår. Hade det hur mysigt som helst. Spelade spel, läste bok, lyssnade på musik och bara myste. Så där som det ska vara med små barn. Att sova i samma rum som en liten femåring som kommer tassande på den ytterst tidiga morgonen och säger att det är dags att gå upp, är en otroligt mysig känsla!
  Det blev dock en ganska sen morgon idag, fick sova till hela halv nio. Vilket är otroligt!

Förmiddagen spenderades på Skara badhus och det är fantatiskt att se hur barns ögon lyser när de upplever något spännande. Visst det tog tid innan vi vågade ta oss ann vattenrutschkanan, men jag minns själv hur det var efter första åket som liten, man ville bara fortsätta känna sig fri och åka vidare i all evighet.
Som Magnus påpekade idag "Jaså vattenrutschkanan, visst finns det inget mer överträffande?", okej han sa det såklart med sarkasm i tonen, men ärligt talat. För ett litet barn kan det inte finnas något mer befriande.
  Efter att ha lämnat barnen och moster så blev det häng med Palmer, Axel och Daniel. Magnus gjorde oss även sällskap senare. Jösses vad jag tycker om er grabbar, ni kan aldrig få en på dåligt humör!
 Befriande känsla att besöka gymmet idag också, var ett tag sen nu. Jag älskar gymmet, för otroligt nog känner jag mig piggare efteråt än innan. Hur skönt som helst!

Idag har jag grävt fram barnet i mig själv, det hoppas jag att ni också gör någon dag...(snart)

min egna secondhand

nilson.com


Ja, man behöver bara öppna garderoben och gräva lite längre in. För där inne, bakom allt det nya finns sånt som man inte använt på några år. Så är det i alla fall i min garderob. Har man då tur, så har man inte lagt på sig för mycket, eller åt det andra hållet, så de där gamla, vad man förut sett som trasor, passar och är hur snygga som helst. Perfekta för att fixa stilen. Det här gjorde jag igår, dock inte i min klädgarderob, utan i skogarderoben. Jag har länge letat efter ett par svarta skinnsneakers, men har inte hittat några som duger. Förutom de nya conversen som är hur snygga som helst med ny design och allt. Men i alla fall, igår när jag rotade igenom garderoben hittade jag ett par svarta skinnsneakers bakom alla andra skor. De passar perfekt och efter en snabb tvätt ser de härligt slitna ut. Hurra!
  Där längst in i garderoben fann jag också ett par timberland-kängor (beiget skinn, ni vet) som var moderna för typ hundra år sen. Men nu står ju kängor högst upp på modelistan, så de kanske också kommer till användning någon gång!

vilken underbart härlig morgon

Solen skiner och fåglarna kvittrar, endast några få löv finns kvar på träden och luften är kylig. Det är höst! Okej det där kanske lät lite kliché, men ärligt talat så beskriver det denna morgon i minsta detalj. Sitter här framför datorn nyss hemkommen från Lidköping och njuter av en riktigt bra början på lovets andra dag. Körlektion kl 9 i morse som gick hur bra som helst, för att citera körlärare Mats; "Idag kan du vara stolt över dig själv, kör du såhär i fortsättningen blir uppkörningen inget problem". Åh tack! Det betyder ju att körkortet bara kommer närmre. På tåget hem fanns en otroligt snygg tågchafför som jag aldrig skådat tidigare, bara det förgyllde ju den annars ganska tråkiga 20-minuters resan hem. Framför mig satt två vilda små barn, ärligt talat länets sötaste unge med rikets skönaste skratt. I det läget Älskar jag barn!

Nu väntar lunch tillsammans med mamma och sen packning inför en kort tripp till småkusinerna. Barnvaktning och övernattning hos Ellen och Valter ikväll. Mysigt! Imorgon blir det bad i Skara badhus och sen lunch/plugg med Axel och Daniel. Jag kan inte annat än att säga att jag Älskar LOV!



lyssning på nyfunnet band

Sitter just nu och lyssnar på det nyfunna bandet Marissa burns Trey (känns som att det har en koppling till OC). Tack till Kim som introducerade mig för detta helsköna band. Kanske Kullenfestivalen-09?
Checka in på MySpace, vettja!

Btw, jäkligt synd att det är 20-årsgräns på Sticky Fingers den 22 nov när The Berndt spelar. attans säger jag bara!

Kända födelsedagar

Jag fick för mig att kolla upp vilka kändisar som fyller år på just min födelsedag. Inte mycket lycka funnen, må jag säga. Det är ju trevligt att man känner igen i alla fall ett namn, Hillary Duff. Men roligare än så blev det inte.
  Gamla gubbar man aldrig hört talas om. Vem skulle man vilja fylla år samtidigt som då? Ja du det är en bra fråga. Eftersom en av de största förebilderna fortfarande är Al Pacino så kanske det vore häftigast. Tänk att ha födelsedagsparty med honom liksom. Men Anders Bagge vore inte heller helt fel faktiskt. Mysigaste människan man kan tänka sig tror jag, om jag inte skulle ha kalas med honom så skulle jag i alla fall vilja ha kudd-&-popcorn-krig med denne idoljurymedlem.
 Sist men inte minst, Filip och Fredrik, finns det några roligare personer? Det hade ju varit drömmen.

Här är listan över; personer-jag-helst-skulle-vilja-fylla-år-samtidigt-som
1. Coolaste partyt - Al Pacino
2. Mysigaste partyt - Anders Bagge
3. Absolut roligaste partyt - Filip & Fredrik

De här fyller egentligen år på min födelsedag: famousbirthdays.com (checka in vem som fyller år på din födelsedag)

Jag glömde...

Glömde ju skriva vad jag inhandlade idag förutom alla dessa balgrejer!

Dagens inköpslista:
  • Vit tunika
  • Grått ribbat linne med spets
  • Svarta knytkängor
Tack vare skoinköpet är nu vinter räddad!

Heldag med mamma!

Äntligen hemma efter en heldag med mamma! Inte så att sällskapet var illa, utan mer att vi har åkt halva skaraborg runt denna lediga måndag. Började äventyret, i Kristinedal (utanför lkp) mamma skulle nämligen kolla på tyger. Mitt ute i buschen när man tror att man har kört helt fel ska man köra lite till. Vid detta tillfälle säger min kära mor:
- Antingen ska vi svänga däråt (pekar åt vänster) eller däråt (pekar åt höger), samtidigt som hon skrattar.
- Ja du mamma det går inte att svänga åt så många andra håll, svarar jag och vi båda ligger dubbelvikta.

Väl framme i vad som skulle kunna tänkas vara vildmarken så var tygaffären stängd. JA ännu ett skrattanfall kom som på beställning, för på hela ditresan satt vi nämligen och skämtade om detta.
  Det blev färd mot Skara och kisspaus hos pappa på Toyota. Vidare till Skövde. Omvägar runt ett övergivet Köpstan och långsamma bilförare. I skövde var det dags för besök på Kristinaboden, skulle prova studentbalsklänningar. var absolut inte meningen att jag skulle köpa någon, utan bara kolla. MEN, jag blev kär och 20 minuter senare gick jag därifrån med ett överglatt leende. Studentbestyr 1 - check!



Lunch på Gräddhyllan, där jag kort hann hälsa på Erik (mv-baldejt-08 & kär vän). Smyckeshoppning till kommande höstbal på Glitter. Höstbalsbestyr 1- Check!
  Ut till nya Maxihuset där det blev lite shopping. Eller mer FYNDshopping faktiskt. Ja efter detta var både mor och jag helt slut, men då fortsatte vår resa till Skara återigen.
  In på Dressed For Success, fixa det sista inför höstbalen. Tyllkjol utprovad, klänningen blev mycket snyggare. Höstbalsbestyr 2- Check. Sedan prova svarta handskar, höstbalsbestyr 3- Check! Vilket redogjorde att hela min höstbalsoutfit är klar. Biljettköpr, Baldejt ordnad, förfest på Stadt och ja, sen är ju kvällen räddad.

Dagen avslutades i Götene, där mamma inhandlade lite julklappar till min bror och vi köpte lite fika med oss hem. Nu är jag helt slut och vill helst bara sätta mig med fotbad (doft Calvin Klein) och se på Boston Tea Party. Kvällen är räddad!

HÖSTBAL PÅ KATEDRAL 8 NOVEMBER 18:30 , Höstbalskommittéen hälsar er hjärtligt välkomna!

Narkolepsi ?

Jag är trött HELA TIDEN, nu för tiden. Jag sover och sover, men det verkar inte hjälpa. Jag kollade upp vad som skulle kunna vara felet, med hjälp av Internet. Jag har inget av de vanliga symptomen när det gäller narkolepsi och visst det drabbar bara 1/2000, så det är ju näst intill omöjligt. För att dra en enkel slutsats så kan jag alltså vara kroniskt trött eller så har jag bara drabbats av en sväng tonårströtthet. Jag tror mer på alternativ nr 2. Men hur länge kan tonårströtthet hålla i sig? fram till NITTON års ålder? ah kanske det.



vad sägs om lite slowmotion?

Ärligt talat, det skrämmer mig hur fort tiden går. Den bara springer iväg och allt det där man har tänkt att göra läggs på hyllan, precis som en hatt och väntar på att bli använt. De senaste dagarna har jag haft för mycket i mitt huvud och för mycket omkring mig, men äntligen är höstlovet här.
  I torsdags var det en heldag på skolan i princip, försäljning av höstbalsbiljetter the whole day, brandinfo av räddningstjänsten (pga alla bränder), gymmet, NTV-möte där vi inte fick för mycket vettigt sagt och det måste det bli ändring på. Efter plugget upplevde jag och Linnea en otroligt rolig cykeltur på hennes cykel (som mer låter som en moped) och skratten var nära hela tiden. Kvällen avslutades dock med Toasts och Muhammad Ali hemma hos Herr Bergsten.

Fredag. Årets föreningspresentation stod på schemat och den var otroligt mycket mer genomtänkt i år än åren innan. Alla föreningar representerade sig på scenen i Aulan och det var nog historiens första föreningspresentation som lett till totala skrattanfall. Det gick bra för "mina" föreningar, NTV, Studentnisse och Höstbalskommittéen gjorde mycket bra ifrån sig tycker jag. Men så klart, så inträffade något som verkar ha blivit en fredagstradition för Katedral. ÄNNU ETT BRANDLARM. Ja, det brann på ännu en toalett, ingen blev skadad, med det hela leder nog till mordbrand. Seriöst? Vad håller på att hända?  Fredagen avslutades som vanligt med Fika på italienskan och ifredags var det Kajsa & Towe som stod för Il Dolce.
 
Måste bara tillägga att fredagskvällen bestod av ännu en matlagning-a-la-lovisa, orientalisk wokgryta och nudlar. Mumma! Ny helgtradtion?
  Jobb på Carinas igår. Det var pubkväll med BA-BAND som liveakt. Relativt mycket folk. Relativt mycket fylla bland äldre. Relativt mycket skratt. Jag älskar mitt jobb, vi har hur kul som helst. Jobbade även med Marcus och Sofi som man inte träffat på ungefär 100 år. Skoj! Nu har klockan ställts tillbaka, "tillbaka med utemöblerna", och jag har fått en timmas mer sömn, hurra! NU; Pizzatime!

en stor frustration

Fotosyntesen gapar mot mig från anteckningsblocket. Jag kan den inte ens utantill. Borde man inte kunna det i trean på gymnasiet? Jo det borde man, men det kan inte jag. Valde inte jag samhäll för att slippa naturämnena?
  Det känns som att jag har 100 böcker på huvudet som tynger ner mig. Ärligt talat, vem fan bryr sig om alkyner, enkelbindningar och fotosyntes? Inte jag i alla fall. Jag är hur trött som helst, men jag MÅSTE plugga, vilket gör det ännu tråkigare. Jag hatar Naturkunskap, jag hatar kemi och jag önskar att periodiska systemet kunde fastna i min hjärna!
  Stor frustration att jag sitter här hemma med näsan i naturboken när jag kunde befunnit mig i Skara och sett hockeyderbyt, Skara-Lidköping.

Jag går och lägger mig. Jag ger helt enkelt upp!

Varning för nervositet!

Härlig. Lycklig. Sol. Regn. Sovmorgon. Körlektion. Onsdag. Mitt i veckan, lillördag. Faktiskt ganska mycket som påminner om lördag idag. Sovmorgon, sömn på 10 timmar, vilket inte är vanligt under skolveckan. Endast två lektioner vilket ger känslan av att nästan vara ledig. Nu blir det tv-serie-kikande, OTH, Greek och GG, så jag vet vad jag har framför mig den närmsta 1 ½ timmen.

Men det är ju inte fenomenet lillördag som ger Varning för nervositet. Idag har nämligen jag, Lovisa bokat teori och uppkörning.

Samtal med Vägverket:
- Hej och välkommen till vägverket
- Hej, mitt namn är Lovisa och jag skulle vilja boka teori & uppkörning i Lidköping
- Okej, ska vi se här...(dröjer ngr sek) 23 oktober, blir det bra?
- Öhm... det känns ganska snart (jag kollar i kalender, DET ÄR JU IMORGON)
- Okej, då tar vi en tid längre fram. Blir "pip" bra? Teori & uppkörning!
- Det blir perfekt. Tack så mycket!

Så ja, det blir ingen uppkörning eller teori imorgon. För då hade jag lätt kuggat, iaf på teorin.
För jag har ju som vanligt inte börjat plugga i tid. Men nu ska jag ta tag i mig själv och plugga som 17.
Men min enda ledtråd blir, JAG HAR KÖRKORT INNAN JUL!  (om jag inte kuggar fler än 3 ggr)

Mannen, myten, legenden

Det krävs faktiskt ett nytt inlägg. Mannen, myten, legenden, finns egentligen inget annat som beskriver honom lika bra.
  Nu undrar ni säkert vad jag babblar om, men ämnet är Muhammad Ali,  detta beror på att jag precis i dagarna sett filmen om honom med Will Smith i huvudrollen (där Smith borde fått en Oscar för sin enastående prestation), plus dokumentären When we were kings.
  Måste bara säga, VILKEN MÄNNISKA. Snacka om förebild. Det går inte med ord att beskriva hur enorm denna människa var på den tiden och vad han betydde. Han ligger på listan över manliga förebilder
1. Al Pacino
2. Muhammad Ali
3. ?

Ja, vem kommer på tredje plats, det avgör framtiden.

TIPS:
 "Ali" och "When we were kings", du kommer tänka på ämnet i flera dagar.



Årets första julmust

En härlig afton på Focus tillsammans med Jennifer, Emma, Carro & Louice + Daniel, Palmer, Henke, Johan, Sebbe och Josef för att räkna upp allihop. Det var dags för MoPs musikfestival som sagt och jag vill bara påpeka att dessa bidrag var 20 ggr bättre än de i riktiga Melodifestivalen.
  Först ut var Sofie iaf, söt som alltid. Sedan öste det på med bra bidrag i olika genrer. Favoriten blev bidrag nummer 4, as skön låt med influenser från Irland. Denna låt tillsammans med Jake the Snake och en hårdrockslåt gick till final. Dock vann inte favoriten, utan Jake the Snake knep åt sig förstaplatsen med hiphoplåten HipHop Plant.
  Dock en väldigt trevlig kväll och mycket bra tisdagsunderhållning. Ännu en bra tisdag!

Över till rubriken. ÅRETS FÖRSTA JULMUST. Emma & jag blev sugna på en när vi smög omkring på Munken. Den smakade hur bra som helst även om den inte var kall. Nu kan man inte annat än längta till första advent, pepparkakor, lussekatter, julmust, glögg-doft, levande ljus, tomteparad och julmusik. JULEN ÄR NÄRA!




Kolla även in: hertzberg.blogg.se
där Josef, Sebbe, Palmer, Johan & Daniel har börjat blogga om sina liv!

Tidig sänggång efter tröttsam måndag

Har haft hur mycket som helst att göra idag känns det som. Från 8.00-20.00.
Redovisningen om The Tycoons gick bra efter omständigheterna, så vi kan väl inte direkt klaga, antar jag. HAde också en föreläsning idag på textkommunikationen av en tjej som skrivit en bok och startat ett eget förlag. Mycket intressant, kul att träffa någon med samma drömmar som en själv.
  Eftermiddagen gick åt till fika och hämtning av MOP-biljetter. För imorgon smäller det,  MoPs årliga musikfestival, vilket vi ser mycket fram emot.

Fika som sagt då, tillsammans med Hampus, Sebbe, Palmer och Daniel. Anton var med på ett hörn också. Men goda kakor. Kvällen har tillbringats med ett leende på läpparna och säljar-lovisa i högsta hugg. Var nämligen marknadsföring för Katedral idag på Teglaskolan för alla nior. Så nu har man allt tränat kindmusklerna ganska hårt.
  Nu ska jag sluta tjata massa skit och krypa till sängs. Imorgon väntar en lång dag så jag behöver sömnen!

Godnatt!

skratt & åter skratt

Emma dök upp här tidigare ikväll och sen dess har det blivit en hel del skratt. Det går inte att göra annat med henne. Nu däremot hade jag förväntat mig ännu mer skratt genom att se på Parlamentet, men blev dock en stor besvikelse för att inte Soran deltar idag. Pia däremot, hon är med i kvällens program. Någon mer än jag som inte tycker om henne? Jag är faktiskt lite rädd för henne för att vara ärlig.

Btw, fortfarande inte klar med Rockefeller-redovisningen, hur ska detta gå?

Emma (gammal bild)


Okej då, Rockefeller

Nu sitter man här i sista minuten med den där nedrans engelska redovisningen. The Tycoons. Rockefeller. Okej då, John D. Rockefeller kanske var hur rik som helst och one-of-a-kind på hans tid och även idag, okej han kanske skulle haft typ 300 miljarder dollar om han levt idag, men ändå SÅ ointressant. Jag är ledsen, men ämnet tar kål på mig och jag har bara hållt på i 45 minuter.

Skulle mycket hellre ta en lång promenad i skogen och ipoden i öronen än att sitta här framför datorn och skriva om den som kunde varit världens rikaste man. Hjälp mig någon!

en måndagströst för vanligt folk

Då var det söndag igen, ångsten ligger återigen som en klump i magen. Jag orkar inte med skolan, men det är ju lov om en vecka så man får väl ändå försöka hålla ut. Denna veckan däremot är HUR STRESSIG SOM HELST;

måndag: engelskaredovisning, träning, infokväll på Tegla för 9:orna
tisdag: filmanalyser måste in(senast!!), italienskaprov, träning, mop's musikfestival
onsdag: naturprov-kemi, filosofiredovisning, träning(?)
torsdag: NTV-möte, biljettförsäljning till Höstbalen
fredag: STORT FRÅGETECKEN

Ja som ni märker har jag planerat in lite För mycket denna veckan, men jag får väl skylla mig själv. Det är i alla fall söndag, vackert väder och en riktig höstdag, en dag jag inte kan utnyttja på grund av en miljon läxor. Jag vill ha lov, Halloween, Höstbal och sovmorgon.
 
NU: Måndagströst - Kungers, i öronen


matlagning-a-la-lovisa






Ja då har man precis smällt i sig en enorm måltid. Ikväll bestämde jag mig för att inta köket och låta mamma vila från posten som familjens kock. Köttfärs var enda ingrediensen jag visste att jag skulle ha, tänkte ta hjälp av Leila's kokbok men istället blev arla.se min lösning.
  På bordet serverades till slut köttfärsenchiladas med färsk sallad & chilisås. Hur gott som helst får jag faktiskt erkänna. Vem vet, jag kanske har en framtid i köket?

vilken höstig lördag

Varit vaken nu ett par timmar, eller ja, en timme faktiskt. Blev en riktig sovmorgon efter gårdagens utgång. Riktigt mysig och rolig förfest hos Madde och Pierre, tack så mycket! Sen blev det utgång på Stadt i lkp. Lovisa hade dock glömt körkortet, så hon och magnus drog hem, tråkigt nog. Så till stadt begav sig Jag, Madde, Therese, Sandra, Gustav och Majsen. Var dock väldigt lite folk och kass musik, men vi kunde underhålla oss ändå.
  Tack Johan som valde att hämta oss mitt i natten, mat från Schell var perfekt vid 02.00-tiden.

Härlig höstlördag det här, det blåser, ser ruskigt kallt ut och molnen täcker solen så där underbart. Ne ärligt talat, ge mig höstsol och värme, jag vill ha en fin höst. Men tack vare vädret blir det istället en innedag med fika, film och stjärnor på is!

Konstigt tycker jag




Fredag den 17:e, skulle lika gärna kunna vara fredag den 13:e. Allt har nämligen gått emot mig idag. Började morgonen med att vara hur trött som helst och väldigt opigg på dagens äventyr. Begav mig i alla fall till Kinnekullering för att halkköra. Allt var frid och fröjd, sen bröt helvetet lös skulle man väl kunna säga.
  Orkar inte ta allt i minsta detalj, men inget gick som det skulle under en halkkörning, jag fick åka själv i en bil som var rent ut sagt Störd, walkietalkie'n ville inte fungera och gråten var nära ett antal gånger. Med stöd från nära och kära via sms gick allt i alla fall bra och till slut blev jag godkänd. Tack!

Något annat som är rent idiotiskt är hur det kan brinna på vår skola 4 ggr på 2 veckor. Första gången (ca 2 veckor sen) brann det på en toalett och brandlarmet gick. I onsdags gick larmet ännu en gång och det visa sig att en rökdetektor fått fnatt på Livs. Idag när jag inte var i skolan gick brandlarmet två ggr och det brann på en låst toalett, så alla fick åka hem. Jösses säger jag bara! Vad händer egentligen?
  En tredje sak, roligt att ni fortsätter kolla bloggen även när jag inte skriver. Det verkar som att antalet läsare håller i sig även om jag i skriver, men jag lovar, jag ska bättra mig!

Verkar också som att det har blivit kalabalik i vår klass ännu en gång, men blir jag förvånad? Nej.
  Nu ska jag sova en stund, för ikväll är det utgång tillsammans med Lovisa, Magnus och Gustav + lovisas polare. Något som verkligen är värt att se fram emot. Peace out!


jag ber om ursäkt

GÅRDAGENS FÖDELSEDAGSBARN: Christopher (18)
DAGENS FÖDELSEDAGSBARN: grannflickan LOVISA (19)

Stort grattis till er!



Jag ber om ursäkt!
Ja det gör jag faktiskt. Men jag har verkligen inte hunnit skriva här det senaste. Tiden har rullat på, sysslorna har tagit sin tid och skolan går sin stilla gång. Men jag är grymt skoltrött och har haft hjärnan fullproppad det senaste. Kan jag äntligen se klart nu? Jag hoppas det.
  På begäran tar jag i alla fall tag i bloggandet nu. Detta inlägget blir kort och gott inte mer än så här. Förutom att det kanske är lägligt att berätta att mina första veckor som 18-åring inte har givit mer än en cider till maten på en kinarestaurang. Men sånt är det, är man inte rökare eller snusare, så kan man ju inte riktigt utnyttja sin nya ålder på ett enkelt sätt. För det är ju inte dags att gifta sig ännu och tatuering får vänta. Så, sålänge nöjer jag mig med att vara lite äldre och leva på tanken att jag faktiskt är myndig och har rösträtt, Wohoo!

Imorgon är det Katedralskolans första studentmiddagen för detta år, gott folk!
Det lär ju Kanakas-skoj och mycket folk, hurra.

Btw, idag tog SP3B skolkort, vi var utklädda till politiska/religiösa ideologier.
Jag var soffpotatis & politiskt oberoende. SP3B - vi är som politiken, splittrade!

Nu ska jag lyssna på Beatles och plugga italienska, godnatt!

RSS 2.0