HIPP HURRA!

Hipp hurra, för idag är det min födelsedag!
  Ja idag gäller det, dagen som man väntat på så länge är äntligen här och jag känner mig hela 1 cm längre. Det är inte illa det. Gårdagen blev hur bra som helst. Vilket födelsedagsfirande alltså!
Kvällen startade hos Mattias med lite sköna människor tillsammans med Elin och Sara. Vi tog taxi till Carro för att fortsätta vårt förfestande och det blev hur bra som helst. Jag säger bara, Daniel och jag kickar ass på partydanser. Roliga saker som hände hos Carro i övrigt var när Sara brände hål på Malins strumbyxor med en cigarett, Daniel gjorde alla konsekvenser i bordsspelet Sanning-eller-Konsekvens och massa annat.

Ja när klockan var 23.20 så var jag ju nästan 18. Men vakten på stadt kollade bara på mig och mitt leg och sa;
"hehehe, ja lilla du, tiden är tiden va, försök igen om 40 min" Så då var det bara att ställa sig sist i kön men 00.02 så kom jag in på stadt som nybliven 18-åring. Tack Jonsson och Axel för skönsången.
  Inne på stadt var det hur kul som helst, även om jag levde på känslan att vara 18 ganska så mycket. Jag har i alla fall upptäckt en ny värld, 18+-världen!  Så mycket roligare.
 Det blev väntan på buss i kylan tillsammans med götenegrabbarna och en otrolig skön bussresa hem.

En HIMLA bra pre-birthday, så att säga! Idag blir det kalas igen och jag ser fram emot lite presenter.
GRATTIS PÅ MIG!



bild på mig som 16-åring dagen till ära!

myndighetsdagen närmar sig

Idag är dagen för dopparedagen, ja eller i alla fall ungefär som dagen före julafton. Imorgon äger min födelsedag rum och det ska firas. Ikväll blir det firande tillsammans med kompisarna. En rejäl förfest väntar och vi lär väl ha lika roligt som vanligt antar jag, och hoppas jag. Kl 00.00 i natt är det utgång på Oktoberfesten.
  Vad betyder egentligen 18-årsdagen? Det är ju bara en ålder. Men varför har man då längtat efter just denna födelsedagen så himla länge? Det kan bero på något av dessa alternativ:

  • Du får rösta 
  • Du kan dömas till fängelse 
  • Du får köpa 3,5:or på ICA 
  • Du får köpa tobak
  • Du får beställa alkohol på krogen 
  • Du får skaffa körkort
  • Du får gifta dig
  • Du får deltaga i realityserier 
  • Du får ringa in till program som Momento, Full pott osv.

    och en hel del annat så klart. Är det på grund av det här som vi vill fylla 18?
    jo antagligen. På tal om något helt annat, nu ska jag gå en promenad!

I väntan på bättre tider

Detta uttryck kan matcha in lite var stans i vår värld. Efter att ha sett dagens nyheter så tycker jag att uttrycket passar in mer än vanligt. Ännu en skolmassaker i Finland till exempel. Skrämmande! Kan detta hända även i Sverige? Ja tydligen, enligt politiker och andra högt uppsatta människor så kan det hända även i Sverige. Men krävs det "kändisar" och välutbildade för att kunna räkna ut en sån sak? Ne det tror jag inte. Klart det kan hända i Sverige, det kan väl varenda människa räkna ut, hur var ska kunna arbeta mot det, det kan dem där politikerna komma på.
  Väntan är nu också inlagt i mitt dagsschema. Jag hade förväntat mig att vara ledig idag, men nu helt plötsligt så kanske man ska infinna sig i skolan ändå. Vilket jag inte vet än på någon timme. Jag blir knäpp på det här!
  Väntan på SkLT är nog strax över dock. Snart är Sofia från Familjeredaktionen här för en intervju, så peace out!

IDOL 2008

Jag älskar Idol. Förut har jag varit jätte emot det, men nu älskar jag det. Den nya juryn är underbar. Bagge är otrolig, tänk att få gå på bio och ha popcorn-krig med han liksom. Årets deltagare är sjukt bra, eller ja vissa i alla fall. Personliga favoriten är Lars, men Kenny finns också högst upp på listan. Hurra säger jag!
  Ikväll har det blivit Idol-tittande och en hel del skratt med Lovisa. Man behöver en dos av henne lite då och då. Även om vi är fullkompligt störda när vi är tillsammans, så är vi ändå väldigt bra.

Annars så hade jag körlektion i morse och det gick som det gick. Lärde mig i alla fall att fickparkera, men mitt nya namn från och med idag är "Kärringstoppet", i alla fall enligt körskole-mats. Jag har helt enkelt för bråttom i trafiken. Lovisa, tagga ner!
  Nu ska jag se veckans OTH och GG, sen är det dags för sängen. Kl 10.00 imorgon infinner sig nämligen SkLT sig på plats i mitt hem för en artikel om min födelsedag. Varför ska just jag bli lokalkändis? Ja fråga mig inte!



tv4.se

vilken hemmakväll

Det är söndag. Klockan är 22. Jag är helt slut.
Jag har skrattat hur mycket som helst denna kväll. Det blev en spontan afton tillsammans med Lovisa och Gustav. Hembakade pizzan blev perfekt och bingolotterna fanns på plats. Säsongspremiär av Andra Avenyn och en hel del spontana skrattanfall. Kan helt enkelt inte bli bättre.

Tack för en bra kväll!
Över & Ut, godnatt.

och så lite spontana studentbilder på dessa två
!


Tv-stjärna?

Haha, jag såg precis trailern för den nya serien Färjan på Kanal 5. Har ni sett den? Om ni sett trailern borde ni också sett killen som dansar i discoljus med en drink i handen. Haha, det är i alla fall Axel. Ja Axel i min klass alltså. Jösses så roligt jag har haft åt det där klippet de senaste dagarna. Nya Tv-stjärnan? Ja vem vet.

Om en timme cirkus, så åker min bror hem till Karlskrona igen. Men det var ett trevligt, men kort besök. Om två timmar däremot, så dyker Nya Lidköpings Tidningen upp här i mitt hus. Intervju inför min kommande födelsedag. Ska man berätta om sina framtidsplaner nu? Tur att man har några som ligger och skräpar i bakhuvudet.
 

Överrasskning

JAG ÄLSKAR DE! och idag fick jag den bästa överrasskningen jag kunde fått. En för tidig födelsedagspresent helt enkelt. Jag var dödshungrig, satt och väntade på att pappa skulle komma hem. Mamma vägrade säga vart han var "Ah, men han skulle tanka eller något" Jaha tänkte jag, i typ 1½ timme. Låter mycket konsigt.
  Precis när jag sagt detta och ser ut genom fönstret ser jag Christoffer. Pappa hade varit och hämtat min storebror i Skövde som jag inte sett på 2 månader för att vara exakt.

Jag säger bara, Hurra!

Ett tomt saltkråkan

Det är så det känns. När jag idag traskade genom Hällekis tomma gator fick jag känslan av Saltkråkan. För bara ett par veckor sedan var samhället fyllt med turister. Lekande barn, utländska bilar, överfulla tåg, kö i kassan i affären och folk på gatorna. Idag var det öde. Mörkt. Tråkigt.
  Nu är sommarsäsongen över och Hällekis har gått och blivit dött igen. Det är precis som när sommaren är slut i Saltkråkan, bara öborna kvar. Idag är Hällekis mitt Saltkråkan.

Btw, gårdagen var mysigt. Skräckfilm, canton-mat, prat, skratt, sen natt med Emelie, Lisa, Sandra och Daniel.
Idag ska jag fira min födelsedag i förväg, vilket betyder att det bara är en vecka kvar! 18-årsdagen kommer mot mig med stormsteg.

två fullspäckade dagar

Ja, det har hänt igen. Jag har inte hunnit blogga. Men nu sitter jag här och ska försöka knappa ihop något bra. Gårdagen ägnades åt en hel del skratt. Skön dag i skolan, försäljning av studentkort och en lektion, heja heja! Efter plugget blev det chill-time med Daniel, Emma och Axel. Först tv-spel (jag kickar ass på Wii-mariocart) och sen fika på Närsom såklart. Jag tycker om Närsom, det är mysigt och dem spelar grymt bra musik. Det uppskattas.
  JAg fick avlägsna mig därifrån iaf, hade ju bokat in på gymmet. PowerStep. Säger bara JÖSSES så jobbigt, men jag klara det, och nästa vecka är jag påt' igen! Duschen var inte helt fel och uppskattades mer än lagom mycket efteråt. I väntan på min mor drog jag hem till Torsten och Restaurang Bergsten, där det blev skratt och köttbullar m. pasta. Mycket gott. Mycket bra sällskap! Det var också Henriks 18-årsdag, Grattis!

Idag däremot har det hänt hur mycket som helst. Skratt. En lektion. Innebandyboll i huvudet. Körlektion. Pasta Carbonara. Gymmet i 2 h. Häng med Jonas. Häng med Axel, Magnus, en annan grabb, Ragnar, Calle och Madde i Kaffis. Youtubeklipp och framförallt italienska plugg. För imorgon är det prov. Hurra!
  Nu ska jag krypa i säng, men först önskar vi Christopher en bra resa till London. Vi är alla avundsjuka!

Godnatt!

En ganska bra tisdag

Jag brukar ju hata tisdagar. Tror att jag har nämnt det i denna blogg hur många gånger som helst. Tror inte ens fingrarna räcker till när jag ska räkna. Jag hatar de, tisdagarna alltså. Men idag, verkar karman, livet och skolan vara på min sida. För dagen har faktiskt varit helt okej. Italienskan var rolig, Religionsprovet gick bra, Filmkunskapen lät mig se ännu en mycket intressant och bra film.
  En bra dag helt enkelt. En bra dag,  med bra sällskap. En bra tisdag. Idag har jag lärt mig att man inte ska klaga för mycket. Klagan gör livet bara värre och det är inte värt det. Så jag tänker ge upp den tankegången nu, jag ska ge upp det negativa och bli positiv. Det måste väl vara en bra idé?

Jag såg precis senaste avsnittet av One Tree Hill, säga vad ni vill. Men dagens avsnitt fick mig att tänka till!


FY SKAM VF!

Jag är grymt besviken på mitt favoritlag i alla kategorier. Jag hade förväntat mig en lätt vinst idag. Men som det ser ut nu, så verkar det bli förlust. Jag som trodde att Frölunda skulle vara så starkt, med nyförvärv osv. Men inte då. När de tryckte in första målet så rös jag i kroppen. Jag skojar inte! Jag har längtat så efter denna premiär, och så slutar det i kras. Man får bara hoppas på att resten av säsongen kommer bli bättre än inledningsmatchen.


Daniel vill ju gå på Frö-Brynäs. Så vad sägs om 8 dec? eller kanske 13 okt?


En trist dag i vanligtvis härliga Götet

I morse ringde klockan 05.00. Suck! Men det var bara att traska upp. Skulle ju bära av på inspirationsdag inom yrkeslivet. Så iväg bar det till Göteborg och när vi kom dit insåg vi att dagen skulle bli sjukt seg. Intervjuer och grejer, varvades med tal av bla. Lars Leijonborg, Maud Olofsson och sång av Amanda Jensen. Visst detta kan låta intressant men det blev ruskigt segt.
  Det hände dock en hel del roliga saker utöver detta. Sms:ande av Daniel/Axel med helt okänd människa, lunch på Burger King som ledde till en hel del skratt, kittlande, härlig bussresa hem med bla rave-gun och nilecity! Jag säger bara, tur att man hade det sällskapet man hade, annars hade dagen varit hur tråkig som helst.

Nu hinner jag inte skriva mer, måste slänga i mig lite mat och sen iväg till jobbet!

iväg på obestämd tid

Imorgon flyttar Brian till Norge. Beslutet fattades igår, vilket betyder att jag inte hinner träffa honom innan han åker. It sucks! Det blir en flytt på obestämd tid tillsammans med Patrik, för att arbeta.
  Detta gjorde min dag lite mer dålig. Kommer sakna bästa killkompisen en hel del! Men han kommer ju hem, någon gång. Den dagen ser jag fram emot!

Så Brian, ha det ball i Norge <3

Vad hände med superwoman-lovisa?

Ja vad hände egentligen, med överglada, alltid leende och spralliga lovisa? Ja, hon försvann. På ett kick så tog hon semester, utan att lämna in sin semesteransökan. Men vart åkte hon då? Det är frågan det.
  Seriöst, vad har hänt med mig? Jag som har varit så glad enda sen skolan började, allting har flutit på och verkat sluta i något gott. Inget har kunnat stoppa min lycka och nu helt plötsligt, har luften helt gått ur mig.
Tillbaka till söndagsångesten, tillbaka till lovisa-tänker-så-det-knakar-dagar. Jag vill inte!

Kräftskiva a la NTV

Det blev en sjukt bra kväll igår. Alla verkade trivas mer eller mindre, även om musiken dog ut pga brända skivor och icke fungerande cd-spelare. Det blev istället mysmusik by MoP-gänget. Mycket mysigt.
 Lekar ledde till en hel del skratt och i morse fanns det ett hav av vindruvor på golvet av någon anledning. Om man ska kunna kalla det för Kräftskiva är dock en annan femma. Ingen åt kräftor. Jag hade gett mig tusan på att i alla fall äta räkor, trots mitt stora hat mot havsmat. Jag gav dock upp den idén ganska snabbt, räkorna fick ligga kvar där i sin lilla papperspåse.

Som sagt ledde kvällen till en hel del skratt. Med hjälp av en liten lek så vågade folk faktiskt göra bort sig. Det tycker vi om. Får hoppas att de flesta trivdes i sitt sällskap och att de hade en bra kväll.
  För min del slutade kvällen med att Linnea körde norsk-kareoke med sin ipod. Hon nynnade och vi skulle gissa vilken låt. Trots trötthet, så var det mysigt och vi älskar dig för det Linnea.

Tack hela NTV för en galet bra kväll.
Nästa gång blir det Taco-kväll och familjespel tycker jag.
Men tills dess, ska vi ha möten och vara seriösa!

Sarah Palin

Fiaskot kring Vicepresidentkandidaten Sarah Palin verkar ju fortsätta i evigheter. Först nämns det att hennes man åkt fast för rattfylla. Därefter blir dottern utslängd på grund av gravidiet och nu visar det sig att dottern även har festat rejält och rökt marijuana. Senaste avslöjandet handlar om sonen Track, vilken han också har tagit tyngre droger osv.

Är det verkligen en vicepresident som USA vill ha? Borde media lämna familjen i fred?
Själv tycker jag att det är helt sjukt. Visst, alla har rätt till ett privatliv, men jag tycker nog att Sarah Palin får tåla lite mer tid i strålkastarljuset.
Vill du läsa hela artikeln på aftonbladet, gör det här

fem år, sju år

Idag är det 5 år sedan Anna Lind dog, och det svenska samhället kan fortfarande känna smärtan av att en sådan framstående politiker gick bort. Ett hugg i det svenska hjärtat.
  Det är också 7 år sedan WTC-katastrofen. fortfarande disukteras det kring händelsen. Var det uppgjort? Vilka låg bakom det? Vad var egentligen orsaken? 
  Det är många frågor som ligger och lurar idag. Frågor som väntar på att bli besvarade. Men ändå uppmärksammas dessa två avtryck i den senare historien inte speciellt mycket!



På tal om något helt annat. Brännbollen blev inställd idag. SKIT! Det är ju för sjutton tradition. Man kan inte bara strunta i sådana saker. Men det vi egentligen har att skylla på är vädret som just nu ligger om ett jävla täcke. Regnet verkar aldrig ta slut. Återigen, Karma?

borta bra men hemma bäst

Nu kommer jag befinna mig utanför mitt hem ett par nätter. Vilket leder till att jag inte har jättestor tillgång till dator. Men ska iaf försöka blogga lite. Imorgon blir det fika, gymmet (äntligen) med Linnea (afro&yoga) och sen sova/hundvakt med emma. Vilken mysigt torsdag. Ja och framförallt den årliga SP-brännbollen och det verkar som att Sp3b går inte för att vinna.
  Fredag blir det engelska-c, vilket inte ses fram emot. Går ju rykten om att halva klassen har hoppat av kursen och att vi ska skriva om uppsatsen på fredag. Inte så roligt precis. Men ser i alla fall fram emot eftermiddagen, då det blir Italienska och sen mys med Linnea i hennes sommarstuga. Fredagkväll väntar något som förhoppningsvis ska bli en tradition i framtiden. Kräftskiva-a-la-NTV. Tror vi kommer få sjukt skoj, för det brukar vi nämligen ha.

Nu vet ni lite vad som händer, ifall jag nu inte skulle hinna blogga, eller om jag inte finner någon dator.
Ska sova nu, vi hörs. Tills dess ha det bäst (eller hur var det dem sa på Bolibompa?)

Sjung om studentens...

Nu känns det på riktigt att studenten faktiskt börjar närma sig. Idag har jag tagit ännu ett kliv in i Studentens värld och denna gången kom jag till landskapet, Studentmössa. Att välja studentmössa är en hel vetenskap. Band hit, text dit, strass eller guld, lyx eller budget, uppsala eller lund, lokförare eller emil i lönneberga, champagneglas & penna eller brodyr i det vita? Ja du, det var många frågor och alternativ som stod på vägskyltarna i detta Studentland. Men tillsist blev det nog bra. Enkelt och snyggt. Hoppas vi på. Lovisa Sp3b, mer info behövs ju egentligen inte.
  Blev också beställning av Studenttröja. Den är helt klart värd sina 299 kr, för jösses så skön den var. Plus att den är ett litet minne såklart.

Efter plugget fick jag skjuts av Ludde till mammas jobb. Tack Ludde. Sen tog i bilen till Lidköping för en liten shoppingtur. Ett par nya jeans blev det, en stickad tröja som jag dock var ute efter fick jag inte tag i. Men hösten har ju knappt börjat, så jag har väl gott om tid kan jag tänka.
  Ikväll blir det Kväll-a-la-tv. Idol väntar, plus Heroes såklart. Men man får även inte missa andra delen av Vem kan slå Filip och Fredrik. Sist men absolut inte minst så är det favoritserien nummer 1:s dag idag. Onsdag betyder ju nämligen GREEK-dag! Hipp hurra!

vem kan slå filip & fredrik?

Det är inte bara ett tv-program. Det är ett rent faktum. Ingen kan slå Filip & Fredrik. Vilken humorduo, säger jag bara. Trots att jag inte är ett jättestort fan av deras nya program så tänker jag ändå ge det en chans. För inget, inget, har tidigare varit dåligt när det gäller dessa två frispråkiga unga män. Så jag vill inte heller tro att detta kommer bli en flopp!

beatlesmania

Igår läste jag en debattartikel angående döda kändisar. Artikeln var skriven av Fredrik Virtanen och han disukterar i denna artikel hur vissa människor aldrig skulle blivit så kända om det inte dött i förtid. Han tog upp musikfenomen som Kurt Cobain, Elvis och John Lennon. Själv tycker jag att grabben är helt fel ute. I min ögon kommer J. Lennon alltid vara hur stor som helst, och det hade han varit även om han levt idag. Även så med Elvis osv.
  Det fanns ju faktiskt ett fenomen som kallas Beatlesmania, och för runt 40 år sedan var detta fenomen hur stort som helst, och det har hållt i sig. Eller tog det slut då John Lennon mötte självaste Yoko Ono, eller blev bande bara ännu mer omtalat? Själv tror jag inte att världen är riktigt beredda på att ge upp detta fenomen ännu. Vad tror ni?
  Idag är det prick 42 år sedan som John Lennon träffade Yoko Ono. 9 september 1966.
Var det som folk sa, var det början på Beatles undergång? Eller har det bara hjälpt dem växa? Så som jag ser det, så verkar Yoko Ono i alla fall inte gjort allt för mycket skada. För man kan fortfarande höra Beatles dåna ut ur högtalarna.
Mycket Beatles tankar idag mina vänner. Beatlesmania in my head!

Sjukt spännande

Har precis fått veckans dos av Gossip Girl & One Tree Hill. Jag säger bara, JÖSSES, så spännande OTH börjar bli. Ska inte avslöja något för er där ute, men jag kan säga, det börjar hetta till!
  Jag tror att jag äntligen har blivit av med min kortvariga sjukdom. Kände mig skit kass förut, men börjar må mycket bättre. Så nu kanske man kan dra till gymmet på torsdag.

Imorgon tar vi studenter på Katedral ännu ett steg närmre den stora milstolpen. Imorgon är det nämligen studentmösseprovning. Nu för tiden kan man ju få hur mycket extravaganza som helst. Olika typsnitt, guld eller silver, strass eller metall. Så hur ska man designa sin mössa? Det är något jag får ta och tänka på.

I övrigt vill jag bara meddela er alla om att jag är hur glad och lycklig om helst! Vet inte vad det är med mig, men livet flyter på allt för bra just nu. Eller är det bara god karma?

ÄNTLIGEEEN!!

Ja jag säger då det. Äntligen är det nya Johnossi albumet mitt! Det har tagit sin lilla tid, men nu finns det nya låtarna i min ägo och detta albumet är minst lika bra som det förra. Grabbar, jag avgudar er!

Vad tror ni gott folk, Kullenfestivalen 09, nästa?






körlektion trots lite sjuk

gick inte att avboka körlektionen, så det fick gå ändå. Och det gick bra.
Blev dock inte träning på parkering idag, utan istället träning på den livsfarliga vänstersvängen som Mats så väl uttryckte det. Men hurra! Det gick hur bra som helst.
Nästa vecka blir det parkering så det visslar om det. Jag känner att körkorten kommer närmre med stora steg. Det är verkligen något att hurra för!

regnet bara öser ner

Dagens fråga är; Hur mycket regn finns det egentligen? Jag orkar inte med mer regn nu, jag vill ha riktig höst nu, med 10 grader i luften, gula & röda löv på marken, tända ljus och frost. Men det lär man väl få vänta på.
  Btw så är jag redan rastlös, efter två timmar hemma. Jag har hunnit med ett samtal med Linn, samtal till gymmet för att avboka spinningen, hunnit kolla bilddagboken 3 ggr, kollat posten och nu ska jag se på Jay Leno.

peace out.

vila-upp-sig-dag

Blir till att vara hemma imorgon. Så kanske jag är frisk som en nötkärna på tisdag.
Så hejdå gymmet, hejdå skola för en dag!
  Istället ska jag tycka synd om mig själv, se på film och knapra ipren. Hej hopp för det!

Självaste Citizen Kane

Sitter här med feber och ipren i kroppen, som hela tiden försöker vinna över varandra i armbrytning. Ja det är i alla fall så det känns. Ena stunden känner jag mig frisk, i nästa stund inte.
  Samtidigt som jag försöker brottas med min lättare sjukdom försöker jag också få till en bra filmanalys på klassikern Citizen Kane. Men vad 17 ska jag skriva? Hur kunde filmen bli en av de bästa i världen? Det är för mig en gåta. Visst, bra film osv. Men den tilltalar mig inte precis. Så innan dagen är slut ska jag i alla fall försöka skriva en MVG-analys för att sedan kunna lägga filmen och "rosebud" bakom mig. Undrar hur det går!

Även om jag har feber i morgon så tänker jag gå till skolan, ha körlektion och gå till gymmet. För jag vägrar att vara sjuk! Det är för mig oacceptabelt i denna stund.
 Btw, Brians bilder från cK blev grymma. Puss på det!

say, what?



Vem är egentligen Michael Jackson?

hej sjukling

Hemma från jobbet. Gick bra, trots min lilla sjukdom. Säger bara filt. Fryser som en tok för 17. Precis som Carina sa på jobbet idag, jag tror inte att jag har tid att bli sjuk. Jag har så mycket som ska göras den kommande veckan så sjukdomen får helt enkelt vänta några dagar. Helst till efter NTV-kräftskivan.
 
Ett meningslöst inlägg. Inte ens någon bra svenska. Men allt jag ville var att få lite medlidande.
Ipren, filt, flanell-pyjamas, glasögon och sängen. Där har ni min morgondag!

dagen-efter-en-kväll-på-olins-lördag

Det är lördag och det är dagen efter Olins och inspark. Det blev en mycket lyckad kväll i alla fall. Stort tack till Rawan som fixade en sjukt bra förfest. Hela kvällen blev senare grymt bra, tack Daniel/Palmer för de fina rave-banden och tack till alla andra som gjorde kvällen kanon!
Olins var mer packat än vanligt, iaf när det gäller gymnasiediscon. Men men, det är väl trevligt att det dyker upp folk. Men att stå i kö i 45 min för att få sin väska är INTE bra. Tur man hade hjälp!

Det blev en mycket trevlig och rolig kväll, som slutade med deeptalk med Daniel. Sånt är det. När somnade jag? Det är en otroligt bra fråga som jag inte ens vågar tänka över. Men att jag sov runt 5 timmar märks nu. 18-årsdagen väntar ju dock med stormsteg vilket betyder att det kommer bli fler sådana här kvällar fram över. Men just nu så vill jag njuta av året som 17 lite till.
Ikväll blir det jobb, synd bara att febern har gripit tag i mig, men ska försöka mig på att jobba i alla fall. Det som inte dödar, gör en starkare. Är det inte så man brukar säga?

btw. väldigt stort tack till den människa som igår trampade mig på foten med sin stilettklack. Jag tackar åt min mycket blåa fots vägnar. Tack!

vad hände egentligen?

Nu har jag inte bloggat på en vecka och känner mig riktigt dum faktiskt. Men jag har haft så mkt annat att göra att jag helt enkelt inte hunnit med. Det har varit tre pass på gymmet, fikor, NTV, höstbalskommittén osv, osv. 
Så ni får helt enkelt förlåta mig. Nu sitter jag i alla fall här i Kaffis och utnyttjar skolans nya trådlösa bredband. Gillas skarpt! I bakgrunden sjunger Axel  "Voolare, oh oh, Cantare, oh oh oh oh...." och mattanterna springer förbi. 
  Ikväll blir det Inspark för hela slanten och lite små-nollning av ettorna. Hurra! Lär bli grym förfest och jag hoppas faktiskt på en riktigt bra utgång, var längesen nu! 

Kan ni föresten förklara fenomenet Grupp-kram för mig? Jag förstår mig inte på nöjet och kan oftast inte handskas med sådana situationer. Hur får man en grupp-kram till en bra upplevelse? 

RSS 2.0