Italien är bra att ha!


Om ca 4 timmar avgår bussen och vi beger oss mot Skavsta, mumma! Därifrån kommer vi sedan att inleda vår tripp till Italien och Rom med Vatikanen. Detta betyder att jag inte kommer vara kontaktbar under den senaste veckan. Så skicka inga sms eller ring mig, för jag kommer att få betala det, = svin dyrt! Så vill ni höra något från mig så får ni kolla bloggen, för jag ska nämligen försöka blogga i alla fall ett par gången från hotellet.

Sp2b's killarna vann idag innebandyturneringen, Janne Haraldssons Pokal. Var jag inte hes och sjuk innan, så är jag i alla fall det nu. För jag var nog grabbarnas största supporter. Jag skrek för fulla muggar, svor på domaren och hejade på vid varje tackling. För det var precis så det var, när grabbarna från Sp2b spelade sina matcher var det fullt av tacklingar, fult spel, men också en jäkla kämparglöd och vilja. Allt detta ledde till att dem vann och det hurrar vi för! Vi tjejer hade tyvärr inget lag, på grund av för lite folk. Lite tråkigt, men vi kommer igen nästa år och då ska dåvarande Sp3b vinna hela tjottaballongen!
 
Jag har btw packat klart ALLTING. Handbagage, resväska, frukost och mobilen är laddad med nya underbara låtar. Eller ja, nya och nya, men favoriter som Oasis, Coldplay, Rooney och Death Cab kommer i alla fall att finnas i mina lurar. Inte bara de, utan också de nya favoriterna Toto, tack Sebbe för den upptäckten!
  Nu ska jag försöka sova en timme och sen är det Private Practice, så känn på den ni!


förutom allt detta har jag också hunnit:

  • vara på biblioteket
  • handla mat med mamma
  • packa klart
  • städa mitt rum (intensivt)
  • bäddat med nya lakan i sängen

    Ha det skit bra allihop, vi hörs senast om en vecka igen.
    xoxo, lovisa


    image24





onsdag, fortfarande hemma

Ja, den här veckan verkar inte bli mer intressant än så här. Vaknade tidigt idag, runt 8 och nu har jag hunnit med frukost och två filmer. Favoritfilmen Finding Neverland rullade på och jag grät som vanligt på slutet. Att gråta när man är förkyld är jobbigt, man tappar liksom andan. Nu har eftertexterna till Kopps precis tagit slut och jag funderar på lunch och sen ta en tupplur. Vad gör man när hostmedicin och ipren inte hjälper?

I eftermiddag blir det till att packa, vi åker ju som sagt imorgon. Visst är jag pepp, men det hade ju varit roligare att åka om man hade varit frisk. Jag ska i alla fall ta mig till skolan imorgon, några lektioner och sen är det innebandyturnering som gäller, Janne Haraldssons Pokal. Jag kan dessvärre inte vara med, men jag kan vara ett angeläget fan. Vi får väl hoppas på att vi vinner, chansen är väl inte så stor, men positiva tankar.
  Imorgon kväll 00.30 avgår bussen från Skara och vi är påväg till Skavsta. Vill ni har vykort från Italia får ni säga till.

btw, missa inte Grey's idag. Det ser ut att bli ett bra avsnitt.
xoxo, lovisa


update 15:50:
bah! vad är det som väger så mkt i en resväska?
finns det någon som kan svara på det?

kan jag få er, tack?

jag tror jag har gått och blivit lite kär, i en klänning, t-shirt och ett par skor. skräll!

image23

finns på: asos


hej jag är sjuk!

hej jag är sjuk = hej tyck synd om mig. för så känner jag idag, att ni ska tycka synd om mig alltså! jag hatar att vara sjuk, för det är tråkigt att vara hemma, även om skolan inte är någon höjdare. Men idag har jag i alla fall mammas sällskap, det är mys. Vi ska strax se på Försoning och sen väntar sängen för min del.
Nu är allt fixat inför Rom; pengar, pass, väska och ja, allt annat. Så nu är det bara att tränga undan resfebern och åka! Ska bli hur kul som helst, förutom att mitt öra gör ont som fasen och man får hoppas på att det inte är en öroninflammation som ligger och spökar. Men hej då hypokondrikern, tänk att du är frisk som en nötkärna!


OBS! CARRO FYLLDE 18 år igår, det glömde jag totalt av och jag ber så HEMSKT MYCKET om ursäkt.
congratz carolina, hoppas du hade en super bra dag.


Idag fyller också Sofi 19 år, så congratz till dig också :)

image22

CARRO 18 år!

NEJ!

Skit också, det får inte vara sant! Det får verkligen inte vara sant. En irriterande känsla ligger i min hals och det kliar som aldrig förr, jag har näst intill tappat rösten och kroppstemperaturen är högre än normalt. Är det så att jag har åkt på en förkylning? Är jag på väg att bli sjuk på riktigt? NEJ! Jag måste bli frisk, vi åker ju fan på torsdag. Jag har sagt det förut, men den här gången är det verkligen sant, JAG HAR INTE TID ATT BLI SJUK!
  Ja allt jag kan göra är väl att knarka ipren, dricka hostmedicin och knapra på halstabletter, för jag ger mig inte! Jag ska inte bli sjuk, så det så!


Studiedag idag, jag skulle studera, men lämnade böckerna i skolan av någon korkad anledning. Så nu sitter jag här i mjukisbyxor och kullen-tröja och tycker allmänt synd om mig själv. Fan, jag blir så trött på mig själv! Nu ska jag dricka ett Stort glas vatten och sen sova en stund, jag orkar inte vara vaken.

vasaloppsmorgon

Klockan slår snart 11.30, den halvsjuka flickan har precis ätit frukost och snart är det dags att hoppa in i duschen. Idag är det den 2 mars, första helgen i mars månad vilket betyder Vasalopp. Imorgon fyller Carro 18 och på tisdag är det Sofis tur att vara birthdaygirl, 19 år fyller hon. 
  Det kliar i min hals och min ben gör ont som fan. Jag har nämligen sträckt mig i baksida höger lår, och det gjorde inte saken bättre av att spela fotboll igår, så det betyder en haltande lovisa idag. Skit samma om det gör ont, men det stör mig att benet är helt stumt.

Om några timmar inleds ett flertal timmar långt Harry Potter-maraton med Sebbe. Popcorn, HP och bra sällskap!
  Tur att man är ledig imorgon så att man får lite sovmorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det väl lunch om ett litet tag.

xoxo lovisa.


dagens filmklipp!

DAGENS FILMKLIPP:
idag får centralskolan hedersplatsen.
bara för att jag avgudar filippa och monika.


det går bättre och bättre...

...ja,det är precis vad det gör :) hällekis if's damlag spelade idag oavgjort mot mellby. Nästa match vinner vi tjejer!
Alla spelade skit bra,  med ny målvakt och tre nyförvärv så intog vi konstgräsplanen på Västerby och det slutade 1-1.
  Hem till mello och just nu har Linda Bengtzing precis gått direkt till final, jag får faktiskt också erkänna att fröken Sibel imponerade enormt.
  Jag är hyfsatt trött, vilket betyder att det blir tidig kväll idag. Imorgon är det ingen träning, vilket betyder sovmorgon. Men söndag betyder harry potter-maraton. Sug på den ni!

Nu ska jag återgå till schlagern och ta mig ett glas med fanta exotiska frukter.
jag vet, ni är avundsjuka.


där gick Sibel och nordman till andra chansen och perelli till final. skräll!


och frölunda vinner återigen över serieledarna HV71. Vilka losers ni är hv!
slutresultat i skandinavium, 3-2 efter sudden.

dödens grupp

Godmorgon tigrar!

lördagmorgon, inleds med inspelningen av Så ska det Låta och lite härlig helgfrukost. Idag väntar fotbollsmatch mot Mellby, idag är det vinst som gäller tjejer!
  Det är inte bara fotboll som väntar utan också Melodifestival, del 4. Dödens grupp, vilka går vidare? Jag hoppas att ni sitter fastklistrade framför Mello, för det kommer jag göra. Jag hoppas också att ni håller tummarna för hällekis if denna eftermiddag, vi är beredda att ta emot vår första vinst som ett lag.

hej så länge!
xoxo lovisa

RSS 2.0