varför inte?

ah nu är man tillbaka igen!
denna gången har jag ingen annan ursäkt än att säga sanningen. Jag var trött på skiten!
Därav inget bloggande på ett tag. Men från alla möjliga håll och kanter har jag hört att bloggen är efterlängtad så nu börjar jag lite smått igen.
  Denna helg har det varit Kullenfestival och MV-bal. Kullenfestivalen blev en enda stor succé fylld av bra musik, härligt sällskap, bra väder, lite sömn, massa jobb, mycket städning och en jäkla massa skratt! Tack till alla 3000 människor som var där och gjorde festivalen till bästa möjliga! Stort tack till NTV som orkat jobba hela helgen. Även tack till The Berndt som var ett bra sällskap under ett par timmar!

MV-balen blev lite av en besvikelse. Jag antar att det berodde på att jag inte sovit mer än typ 2 timmar och var allmänt trött. Jag försökte göra det bästa av situationen och hade roligt till och från! Blev lite sentimental på grund av att treorna snart slutar och kommer lämna en stor saknad efter sig. Annars var det en bra och mycket kall kväll, alla var dösnygga och musiken dunkade. Dock slutade kvällen relativt tidigt för min egen del, men jag hoppas att de andra ravade på långt in på småtimmarna!
 Tack till baldejten Erik och till alla andra som gjorde kvällen, tack till Kråks och tack till MV.


Nu ska jag strax ta en dusch och sen väntar sängen och Stolthet & Fördom!
Godnatt mina vänner!

2010 here I come

Jag längtar så innerligt till 2010, jag kan knappt tro det själv.
Första delen av filmatiseringen av boken Bilbo har premiär och vi kommer återigen se Ian McKellen som Gandalf. Min älskade triologi blir äntligen hel!
  Annars så är det vinter-OS i Vancouver och tro det eller ej, men jag ska försöka befinna mig på plats!


Snart är det Hockey-VM också. Älskade NY Rangers åkte tyvärr ur Stanley Cup och Henke måste nu överväga om han ska delta i VM åt Sveriges vägnar. Hoppas Henke fattar rätt beslut!
  Dags för sängen, godnatt!

pickles-premiär

Det var sista dagen på jobbet, 98 gäster sammanlagt vilket är mycket för vår lilla restaurang. Igår var det pickles-premiär på jobbet och vi fortsatte i samma anda idag. Pickles i salladsbordet var en succé. En rolig dag som vanligt, synd bara att solen steker som fan just de dagarna jag jobbar. Sista dagen man träffade Camilla på ett jäkla tag, men hon har lovat att komma och våldgästa oss i sommar. Det har blivit mycket skratt ihop med den tjejen.
  Igårkväll satt Camilla, Sofi och jag och pratade oavbrutet i typ 2 timmar efter arbetstid, enda till chefen kom och sa att vi fick åka hem, vid sådär 01.00. Hehe, ganska roligt faktiskt. Hade nätt och jämt somnat vid 02.00 i natt då telefonen ringde, jag var halvt osocial för att inte säga, DÖ osocial, så det lades på ganska snabbt och jag kunde inte somna om. Jag somnade närmare 03.00 och var helt död i morse när mobilen än en gång ringde, jag la på i bara farten och 10 min senare ringde väckarklockan.
  Innan jobbet igår fick jag också besök utav skaragrabbarna Henke, Martin, Pata och Nicke som hade tagit en tripp till Kinnekulle för att fika. Jag kunde ju dock inte följa med på grund av jobbet, så vi får ta det en annan dag.

Nu är klockan snart halv tio, jag sitter fortfarande med min Konfliktanalys av situationen i Tibet. Om jag ska vara ärlig så blir den riktigt jäkla dålig. Men sånt är livet! Jag orkar inte bry míg om skolan mer, ge mig sommar!
  Imorgon blir det nog ganska soft dag hoppas jag, ute idrott! Ska man skylla på hälsporre? Ne jag får nog vara med iaf. Efter plugget blir det extra-matte och sen tryckeriet för att kolla affischer med Linnea.
Nu måste jag plugga vidare, ta en kopp kaffe så att jag inte somnar i förtid och sen väntar sängen!
Dags att schlö ett söv för att citera Sebastian. Godnatt!

#1

image54

Dagens humör: mycket positivt
Dagens borde: göra klart konfliktanalysen
Dagens frisyr: plattat, lugg
Dagens klädsel: svarta leggings, svart t-shirt
Dagens planer: jobb, vårrundan
Dagens vill ha: körkort
Dagens längtan: sommarlov
Dagens beroende: positivenergi
Dagens tråkigaste: pluggande
Dagens personer: mamma och mormor
Dagens irritation: konfliktanalysen
Dagens kommentar: finns ingen rolig från idag
Dagens låt: sweet jackie
Dagens vän: mamma
Dagens onyttiga: chips
Dagens dryck: herrljunga cider
Dagens middag: fiskpinnar & mos
Dagens bästa: humöret
Dagens sämsta: återigen, konfliktanalysen


sköna maj.

"Sköna maj, välkommen..." På torsdag har jag bokat in mig på MV-sjungning i Botan och jag längtar till tusen. När man hör MV's ljuva toner i Botan, då är våren här.
  Idag är förövrigt en underar dag. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Det blir fiskpinne-lunch med potatismos och sedan ska jag vara lite kulturell och bege mig ut på Vårrundan med mamma och mormor. Det blir besök på ett flertal fotoutställningar osv.

Det blir inte så mycket pluggande idag heller, men jag har faktiskt börjat, duktig_tjej_90 säger jag! Men som sagt, jag har vettigare saker för mig än att sitta inne i mörkret och plugga. Ikväll blir det återigen jobb och sista dagen man serverar pensionärerna från Skåne/Danmark. Det blir samma jobb-crew som igår och jag förväntar mig många skratt.  Nu ska jag ta på mig leggings och klänning, för att supa in våren totalt!


stort, NEJ!

Innan sängen blev det en snabbkick på aftonbladet.se och jag säger bara FAN!
Jag vet att ryktena gått under en period, men nu är de besvarade och erkända.
Detta inlägget tillägnar jag Amanda Livh för jag vet att hon är lika besvärad som jag. Amanda, vi är inte längre ensamma om vår kärlek till Kjell. Elin Lanto har tagit över.

Nu är det alltså bekräftat, Elin Lanto och Kjell "Brolle" Wallmark är ett par!





finally

Hemma från jobbet. En ganska lugn kväll som avslutades med ett jädrans diskande. Efter att klockan slagit 22.30 satte vi oss ner för att skratta, äta och skratta lite till. Ikväll var det jag, Camilla, Sofi och Carina som tillsammans med ett femtiotal pensionärer tillbringade kvällen på Carinas Kök&Bar.

Nu är det äntligen dags för sängen!
Nedkrupen i min säng, med täcket uppe vid hakan och OC på dvd-box = perfekta sömnpillret.
 Godnatt mina vänner!

squeezeday

En sån där underbar klämmdag. I den bemärkelsen att dagen klämms mellan två röda dagar.
Sånna dagar tycker jag om. Dock är de dagarna utmärkta att plugga på, eftersom att man inte gör något annat vettigt. Denna squeezeday blev dock inte så. Jag hade planerat så väl att jag skulle plugga samhäll, men istället gick jag upp sent och åt frukost, såg på American Pie Beta House, lagade mat och såg en film till.
Nu är klockan redan 17 och jag har insett ännu en gång vilket lamt liv jag har. Men även om det är konstaterat, så kan inte det bryta ner min lycka idag. För idag känns det som att det är jag som står på toppen av Mount Everest. Idag mina vänner kan ni inte förstöra min dag.

Ikväll blir det återigen jobb. Gårdagens jobbkväll blev lika bra som vanligt. Camilla och jag pratade om förra helgen, vilket ledde till många skratt. Vi besöktes av motorcykelknuttar, pensionärer från Skåne och Danmark, vi åt glass med hallonsås och persikor och skrattade ytterligare. Jag var inte hemma fören närmare 00.30.
Idag däremot blir det jobb med Sofi för första gången på nästan tusen år. Ska bli jätteroligt. Så om en stund hämtar puddingen upp mig i sin heta bil och sen beger vi oss mot ännu en kväll på Kaosfabriken. En kväll där vi ska servera pensionärer, både i baren och till bords. Det blir nog en toppen kväll!



image52

Stop this train

No, I'm not colorblind
I know the world is black and white
Try to keep an open mind
But I just can't sleep on this tonight


image50




valborg - 1 maj

"maj maj måne, jag kan lura dig till skåne.
i skåne satt en apa som lura dig tillbaka"

VALBORG:
Estetiskverksamhet hela dagen där jag fick spela ut i teatern. En härlig dag med teaterövningar, avslappning, massage och skratt. Dagen förföljdes dock av en viss frustration över vad som skulle hända på självaste Valborgs-kvällen. Jag tog dock beslutet att vara hemma, men att ta en tripp till Lidköping för att shoppa på eftermiddagen.
  På bussen och resten av eftermiddagen fortsatte i Estetiskt tecken. Jag träffade nämligen på Malin (Es2) och Therese. Jag gick med dem på stan en stund, tills Thess åkte hem, då de bara blev jag och malin kvar. Vi flummade omkring i stan, förstörde inredningar, tappade saker, stressade, fyndade, skrattade och skämde ut oss. Men det var en mycket trevlig eftermiddag som helt klart ska göras om!

Det blev shoppat lite grann, allt på REA! En klänning, en tunika och ett par solbrillor var vad jag åstadkom under denna eftermiddag. På kvällen blev det sen Pasta Carbonara, godis, film och framförallt hallonsoda, tillsammans med pappa. Jag tyckte detta var ett ypperligt sätt att fira Valborg på.
image48
1 MAJ:
Idag är det första maj, vilket betyder att det officiellt är sommar. Så nu alla människor kan ni börja använda shorts och ballerinaskor utan att skämmas, även om regnet öser ner. Maj är en fantastisk månad, så är det alltid. Denna maj betyder Kullenfestivalen, Nationella prov, Mv-bal, Vårrundan, en månad kvar i skolan och massa annat.
  Ikväll ska jag jobba och som ni vet, så tycker jag om mitt jobb. Därför ser jag fram emot kvällen! Denna helg betyder Vårrundan på Kinnekulle och Vårrundan betyder en jäkla massa folk!










Vårrundan 2007
Carinas Kök&Bar


RSS 2.0