Annandag Jul & Emma 18 år

Det blir firande precis på tolvslaget i natt då Emma fyllde 18 år. Stort GRATTIS! Imorgon blir det kalas och idag har hon fått sin efterlängtade kamera.
  Juldagsfirandet på Stadt var i övrigt hur bra som helst. Vissa saker mindre bra, men det mesta var allt av högsta kvalité. Bra musik och trevligt folk. Massa äldre katedralare som nu kommit till stan för att fira jul. Största höjdpunkten var dock att träffa Fredrik. Hemkommen från San Fransisco för att fira jul i Skara. Bestämde att vi ska ses innan han åker tillbaka och det gillas skarpt. I övrigt var nog Linnea, den mest roliga/skönaste personen under kvällen. Den bruden kan festa alltså. Eller vad säger du om monkeybrain, Lundis? hehe, det var en rolig stund det.
 Bra förfest hos Palmer må jag säga och kvällen blev till största delen mycket lyckad. Tiden gick hur fort som helst och helt plötsligt var det dags att gå hem. Inget efterfestande. Dusch och skinkmacka innan det var dags att krypa till sängs. Efter typ 6 timmars sömn vaknade jag idag hur utvilad som helst!

Tack för en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0